Wie & Wat

Wie is Baamdesign?

Als kind wist ik precies wat ik wou doen, uitvinder worden.

Bart Ameele

Baamdesign met Bart Ameele en zijn partners.

Bart:

"Ik hou van de hands-on methode, tot nieuwe oplossingen komen door te verbinden en bestaande en nieuwe technologieën te combineren.  Ik kan nog altijd heel enthousiast worden als een ontwerp tot leven komt als "Hello world".

Bart Ameele studeerde in 1991 af als bachelor in de electronica  met als optie microprocessoren. Zijn eerste ervaring deed hij op bij Lernout & Hauspie te Ieper, als een ontwerper van hardware voor spraaktechnologie. Al vlug startte Bart een eigen zaak op met als doel het ontwerpen en installeren van audio-visuele technieken. Eén van de ontwerpen werd door het Niko opgepikt, de Belgische fabrikant van schakelmateriaal en later door Artsound, Belgische fabrikant van geluidsmateriaal. Bart werkte voor beide firma's als productmanager en verder als R&D ontwikkelaar en bedenker van nieuwe producten.

In 2015 werd het nieuwe Baamdesign opgericht met als doel het ondersteunen van bedrijven voor het ontwikkelen en produceren van electronica producten. 

Onder het motto 'Je kan specialist zijn in veel maar niet in alles' werkt Baamdesign samen met specialisten in hun vak: Productdesigners vormgevers, software ontwikkelaars, bestukkingsfirma's, testlabo's enz.

Baamdesign brengt daarvoor de verschillende partijen samen zodat U enkel één aanspreekpunt hebt voor uw project.